Lajme të tjera

Tribunë në ITSHKSH, 20-vjetori i eksodit të shqiptarëve nga Kosova

Sot në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, u shënua 20-vjetori i eksodit të...>>


Punëtori edukative në kuadër të Projektit “Përmirësimi i socializimit të fëmijëve dhe të rinjve me nevoja të veçanta”

Nga 29 deri më 31 mars të vitit 2019, në Qendrën “Solferino” në Strugë, u mbajt një punëtori...>>


U mbajt punëtoria për ndihmë të parë psikologjike dhe mbështetje psikosociale

Në periudhën 22-24.03.2019 në Qendrën e trajnimit të kuadrove “Solferino” në Strugë, u mbajt një punëtori për ndarjen...>>


BASHKËPUNIMI ME BARNATORET BETTY

Më 18 mars të vitit 2019 Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë dhe barnatoret BETTY nënshkruan një...>>


Mirënjohje nga “Site siti” për Kryqin e kuq

Në ngjarjen që u mbajt më 19 mars të vitit 2019 organizuar nga Shoqata “Eja Maqedoni”, u ndanë...>>


See all