Lajme të tjera

Punëtoria përgatitore për ushtrimin “Përgjigjja Nacionale 2019”

Përfaqësues të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë dhe të Organizatës komunale Shtip, më 26.06.2019 ishin pjesë...>>


“Ushqimi sipas grupeve të gjakut dhe mënyra e shëndetshme e jetës!

Në kuadër të Programit për organizimin dhe avancimin e dhurimit të gjakut në Republikën e Maqedonisë së Veriut,...>>


Pjesëmarrja në Festivalin e 18-të Ndërkombëtar të Filmit të Kryqit të kuq dhe Shëndetësisë

Në periudhën 13-21.06.2019 në Varnë, Bullgari, u mbajt Festivali i 18-të me radhë Ndërkombëtar i Filmit të Kryqit...>>


Takim pune në Armatën e Republikës së Maqedonisë së Veriut

Më 24.06.2019, një delegacion i Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga Sekretari...>>


U zgjodh udhëheqja e re e të rinjve të Kryqit të kuq të RM-së

Më 22.06.2019 u mbajt mbledhja zgjedhore konstitutive e Këshillit të të rinjve të Kryqit të kuq të Republikës...>>


See all