Uncategorized

NË SHENJË KUJTIMI

Pas një sëmundjeje të shkurtër, sot më 18 prill të vitit 2019, në moshën 65 vjeçare vdiq kryetari...>>


Java e Solidaritetit 15-21 prill 2019

Më 15 prill të vitit 2019, Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë në bashkëpunim me Shoqatën “Site...>>


Takim pune në kuadër të projektit “Shkolla dhe çerdhe të sigurta” mbështetur financiarisht nga programi ERASMUS+

Kryqi i kuq kroat organizoi një takim pune në kuadër të projektit “Shkolla dhe çerdhe të sigurta” mbështetur...>>


Takim pune i Këshillit udhëheqës të Kryqit të kuq të RM-së dhe Këshillit nacional të Kryqit të kuq të Bullgarisë

Në periudhën 12-14.04.2019 Kryqin e kuq të Bullgarisë e vizitoi një delegacion i Kryqit të kuq të Republikës...>>


Aplikimi i standardeve të brendimit të Kryqit të kuq të RM-së

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë më 09.04.2019 në Kryqin e kuq të Republikës së Maqedonisë –...>>


U trajnuan multiplikatorë të ndihmës së parë psikologjike dhe mbështetjes psikosociale

Në periudhën 05-07.04.2019 në Qendrën e trajnimit të kuadrove “Solferino” në Strugë u mbajt një punëtori për trajnimin...>>


70 vjet nga themelimi i NATO-s

Dita e NATO-s është një ngjarje që tradicionalisht festohet në të gjitha shtetet anëtare të Aleancës, si dhe...>>


Tribunë në ITSHKSH, 20-vjetori i eksodit të shqiptarëve nga Kosova

Sot në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, u shënua 20-vjetori i eksodit të...>>


Punëtori edukative në kuadër të Projektit “Përmirësimi i socializimit të fëmijëve dhe të rinjve me nevoja të veçanta”

Nga 29 deri më 31 mars të vitit 2019, në Qendrën “Solferino” në Strugë, u mbajt një punëtori...>>


U mbajt punëtoria për ndihmë të parë psikologjike dhe mbështetje psikosociale

Në periudhën 22-24.03.2019 në Qendrën e trajnimit të kuadrove “Solferino” në Strugë, u mbajt një punëtori për ndarjen...>>


BASHKËPUNIMI ME BARNATORET BETTY

Më 18 mars të vitit 2019 Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë dhe barnatoret BETTY nënshkruan një...>>


Mirënjohje nga “Site siti” për Kryqin e kuq

Në ngjarjen që u mbajt më 19 mars të vitit 2019 organizuar nga Shoqata “Eja Maqedoni”, u ndanë...>>


17-marsi – Dita e krijimit të Kryqit të kuq të RM-së dhe Dita e dhurimit të gjakut në RM

Në prag të 17 marsit – Ditës së krijimit të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë dhe...>>


< kthehu mbrapa