Uncategorized

Një delegacion i KNKK-së dhe një delegacion i FNKKGjK-së vizituan Kryqin e kuq të RM-së

Në periudhën nga 11.04 deri më 12.04 2017, Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë është vizituar nga...>>


“Kontributi juaj – ndihmë rëndësishme”

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë me moton “Kontributi juaj – ndihmë e rëndësishme” nga 17 deri...>>


“Pema magjike e Pashkëve”

Në vigjilje të festës së Pashkëve, Kryqi i kuq i qytetit të Shkupit në bashkëpunim me Ramstore Mall-in,...>>


7 Prilli – Dita Botërore e Shëndetit

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë me rastin e 7 Prillit – Ditës Botërore të Shëndetit, më...>>


Trajnim për trajnerë për Mbështetje psikike-sociale në situata të krizës

Kryqi i kuq i R. së Maqedonisë në bashkëpunim me Federatën ndërkombëtare të Kryqit të kuq dhe Gjysmëhënës...>>


Trajnim për shpëtim dhe shpërndarje të ndihmave humanitare në kushte dimërore

Në periudhën 31.03 -02.04.2017, në Hotelin “Arena” në Kodrën e Diellit, u mbajt trajnimi për shpëtim dhe shpërndarje...>>


Në vijim e sipër është përgatitja e projekteve të vogla PVH për të mirën e komunitetit

Pas përfundimit të trajnimeve PVH dhe e motivimit të të rinjve të moshës 13 deri më 17 vjeç...>>


Vizitë studimore në Beograd dhe Novi Sad

Nga 24 deri më 25 mars të vitit 2017 një delegacion i Kryqit të kuq të Maqedonisë i...>>


JEPEN DONACIONE PËR SHKOLLAT FILLORE NË RAJONIN E PËRMBYTUR NË SHKUP

Më datën 20 mart 2017 në Panairin e Shkupit, në prani të Ambasadorit të Austrisë në Republikën e...>>


Mbledhja e Kuvendit të Kryqit të kuq të RM-së

Më 17.03.2017, në Shtëpinë e organizatave humanitare “Dare Xhambaz” në Shkup, Kuvendi i Kryqit të kuq të Republikës...>>


Ndihmë në pajisje për shkollat në rajonin e përmbytur

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë me rastin e ndodhjes së përmbytjeve që goditën rajonin e Shkupit...>>


Trajnimi për Ndihmën e parë psikologjike në situata të krizës për vullnetarë

Në periudhën 03-05.03.2017 në Qendrën e trajnimit Solferino në Strugë, në kuadër të projektit për Ndihmën e parë...>>


< kthehu mbrapa