Uncategorized

U largua edhe një aktivist dhe mbështetës i Kryqit të Kuq. Pas një sëmundjeje të shkurtër më 13.09.2019...>>


10 vjet bashkëpunim – kujdes për të tjerët humanizëm në vepër

Sot, më 11 shtator të vitit 2019, Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup, ka shënuar...>>


Takim pune i grupit mbështetës për implementimin e NICS

Në periudhën 29-31 gusht të vitit 2019, në Hotelin “Beograd” – Strugë, përfaqësues të Kryqit të Kuq morën...>>


155 vjet nga Konventa e parë e Gjenevës

Më 22 gusht të vitit 1864, u miratua Konventa e Gjenevës për mbrojtjen e të plagosurve në luftë,...>>


Sot është dita botërore e humanitetit

Sot është dita botërore e humanitetit. Sot ne nderojmë gjithë gratë humanitare dhe gjithë #WomenInRed në lëvizjen tonë....>>


Shtatëdhjetë vjet nga miratimi i Konventave të Gjenevës

  Këtë vit shënojmë shtatëdhjetë vjet nga miratimi i Konventave të Gjenevës të 12 gushtit të vitit 1949....>>


Presidenti Pendarovski u takua me sekretarin e përgjithshëm të Kryqit të Kuq

Presidenti Stevo Pendarovski sot ka pritur një delegacion të Kryqit të Kuq të Maqedonisë së Veriut të kryesuar...>>


Trajnim për transferimin e CASH-it

Në periudhën 15-17.07.2019 në Beograd, organizuar nga Federata Ndërkombëtare e Kryqit të kuq dhe Gjysmëhënës së kuqe, u...>>


Fushata “Padituria jote kushton jetë” për kurse falas për shoferë

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë falas do të trajnojë qytetarët për dhënien e ndihmës së parë....>>


Fushat për ndihmën e parë

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë më 11 korrik të vitit 2019, në ora 10:30, në hapësirën...>>


U zhvillua një vizitë në Organizatat komunale të Kryqit të kuq të Vranjës dhe Bujanocit

Kryqi i kuq i RMV-së këtë vit është një partner i projektit për implementimin e Projektit “Sfidat për...>>


U mbajt kampi nacional i të rinjve “100% Kryqi i kuq”, 29.06-05.07.2019, Velestovë, Ohër

Në periudhën nga 29 qershori deri më 5 korrik, në Velestovë, Ohër, u mbajt kampi nacional i vullnetarëve...>>


< kthehu mbrapa