Uncategorized

Punëtoria përgatitore për ushtrimin “Përgjigjja Nacionale 2019”

Përfaqësues të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë dhe të Organizatës komunale Shtip, më 26.06.2019 ishin pjesë...>>


“Ushqimi sipas grupeve të gjakut dhe mënyra e shëndetshme e jetës!

Në kuadër të Programit për organizimin dhe avancimin e dhurimit të gjakut në Republikën e Maqedonisë së Veriut,...>>


Pjesëmarrja në Festivalin e 18-të Ndërkombëtar të Filmit të Kryqit të kuq dhe Shëndetësisë

Në periudhën 13-21.06.2019 në Varnë, Bullgari, u mbajt Festivali i 18-të me radhë Ndërkombëtar i Filmit të Kryqit...>>


Takim pune në Armatën e Republikës së Maqedonisë së Veriut

Më 24.06.2019, një delegacion i Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga Sekretari...>>


U zgjodh udhëheqja e re e të rinjve të Kryqit të kuq të RM-së

Më 22.06.2019 u mbajt mbledhja zgjedhore konstitutive e Këshillit të të rinjve të Kryqit të kuq të Republikës...>>


Forum për dhurimin vullnetar të gjakut

Nga 21-22 qershor në Hotel “Sirius”, Strumicë, u mbajt një Forum për dhurimin vullnetar të gjakut “Gjak i...>>


Trofeu KKA-PVH

Trofeu në Ohër, në kuadër të Programit KKA-PVH – viti 2019   U mbajt manifestimi i 9-të me...>>


160 vjet të Betejës së Solferinos

Këtë vit mbushen 160 vjet nga Beteja e Solferinos, e cila ndodhi më 24 qershor të vitit 1859,...>>


Punëtoria për implementimin e NICS

Përfaqësues të Programit për gatishmëri dhe veprim në katastrofa të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë, nga...>>


Trajnim për rivendosjen e lidhjeve familjare dhe diseminimin

Në periudhën nga 16 deri më 18 qershor të vitit 2019, Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të kuq në...>>


Takim koordinues me sekretarët

Më 18 qershor 2019 në ambientet e Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë u mbajt një takim...>>


14 Qershori Dita botërore e dhurimit të gjakut

Më 14 qershor, Dita botërore e dhurimit të gjakut tradicionalisht festohet në mbarë botën. Ngjarjet që janë të...>>


< kthehu mbrapa