ЕУ Проекти

Потпишани договори со 12 граѓански здруженија за поддршка на проекти за социјална инклузија на старите лица

Во рамките на Регионалниот проект „Преземање на акција за социјална инклузија на старите лица“ финансиран од Европската унија,...>>


Обуки за негователки за стари немоќи лица од ИПА проектот „Креирање на можности за нови вработувања на жената“

По завршување на процесот на селекција на долгорочно невработени жени над 40 годишна возраст, од 29 август 2017...>>


< врати се назад