Корпоративна соработка

Донација на компанијата НОВАРТИС

На 14 октомври 2016 годна во просториите на Црвениот крст на РМ беше организиран  настан за официјално предавање на донацијата од компанијата НОВАРТИС во износ од 82.000 евра во денарска...>>


Недела на грижа на старите лица

Црвениот  крст на Република Македонија оваа година традиционалната ,,Недела на грижа на старите лица,, ја одбележува од 21 до 28 ноември под мотото: ,,Сите сме нивни деца“.  Целта за одбележување...>>


Континуирана плодна соработка со Комерцијална банка АД Скопје

На 5-ти декември 2012 година Црвен крст на Република Македонија на ЕВН Македонија АД и Комерцијалана Банка АД им додели признанија „Златен медал“ и „Златен поддржувач“ во знак на благодарност...>>


Подобрување на социјализацијата на деца и млади со посебни потреби

Црвениот крст на Република Македонија во рамките на проектот „Подобрување на социјализацијата на деца и млади со посебни потреби“ на 17 декември 2015 година организираше работилница за евалуација на проектните...>>


Црвениот крст на Република Македонија додели признанија ˝Златен медал˝ и ˝Бронзен поддржувач˝

Црвен крст на Република Македонија на 12.12.2013 година во 11:00 часот ги додели признанијата ˝Златен медал˝ и ˝Бронзен поддржувач˝ во знак на благодарност на добитниците за остварената плодна соработка и...>>


< врати се назад