Обраќања на генералниот секретар

Можности и предизвици за вработување на социјално ранливи лица

Почитуван Министре,  почитуван г-дин Петров, Почитувани присутни,   Дозволете ми да го поздравам  Вашето присуство на денешниот настан...>>


ДОДЕЛЕНИ ДОНАЦИИ ЗА ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ПОПЛАВЕНИОТ РЕГИОН ВО СКОПЈЕ

Почитувани дами и господа, Ваши екселенции, амбасадор на Република Германија и Република Австрија во Република Македонија, Преставници од...>>


Креирање на можности за нови вработувања на жената“, финансиран од Европска Унија

Почитувани, Дозволете ми да го поздравам Вашето присуство на денешниот состанок, кој се организира во рамките на проектот...>>


Oбраќање на генералниот секретар д-р Саит Саити

Почитувани,   Се наоѓаме на истекот на една успешна и напорна година исполнета со големи предизвици и бројни...>>


< врати се назад