Пораки на Генералниот секретар

Oбраќање на генералниот секретар д-р Саит Саити

Почитувани,   Се наоѓаме на истекот на една успешна и напорна година исполнета со големи предизвици и бројни активности на нашата организација. Заедно остваривме многу, и покрај бројните активности кои...>>


< врати се назад