Повици за обука и тренинг

МЕЃУНАРОДЕН НАГРАДЕН КОНКУРС

Црвен крст на град Скопје во соработка со здружението на графичи дизајнери „Плакарт“  како дел од проектот „Училишни...>>


Курс за изучување Брајово писмо

Во рамките на Центарот за поддршка на лица со оштетен вид започнуваме со реализација на нова активност, курс...>>


Повик за пријавување на учеснички за обука за негувателки на стари лица

Во рамки на проект „Креирање на можности за нови вработувања на жената“, имплементиран од страна на Црвениот крст...>>


Пријава за обука за прва помош за бебиситери

Почитувани, Би сакале да Ве информираме дека Црвениот крст на Република Македонија започна со организирање на обуки за...>>


ЗАПОЧНУВАЊЕ НА ОБУКИ ЗА ЗАНАЕТИ

Во рамките на проектот „Преземи акција за подобра конкурентност на пазарот на труд“ , а согласно со планот...>>


< врати се назад