Студен бран

Хуманитарна помош за 461 семејство

Црвениот крст на Република Македонија во рамките на ДРЕФ операцијата за справување со последиците од студениот бран кој ја зафати нашата држава, дистрибуираше хуманитарна помош до погодените семејства. Хуманитарната помош...>>


Хуманитарната помош за завеаните села во Крива Палланка

Црвениот крст на Република Македонија во рамките на ДРЕФ операцијата за справување со последиците од студениот бран кој ја зафати нашата држава, дистрибуираше хуманитарна помош до погодените семејства во општина...>>


Хуманитарна помош за загрозените семејства во Струга

Црвениот крст на Република Македонија во рамките на ДРЕФ операцијата за справување со последиците од студениот бран кој ја зафати нашата држава, дистрибуираше во општина Струга и околината. Хуманитарната помош...>>


Хуманитарна помош за 71 завеани семејства

Црвениот крст на Република Македонија во рамките на ДРЕФ операцијата за справување со последиците од студениот бран кој ја зафати нашата држава, дистрибуираше хуманитарна помош до завеаните села во општина...>>


Хуманитарна помош за завеаните села

Црвениот крст на Република Македонија во рамките на ДРЕФ операцијата за справување со последиците од студениот бран кој ја зафати нашата држава, дистрибуираше хуманитарна помош до завеаните села Танушевци и...>>


ПУНКТ ЗА БЕЗДОМНИЦИ НА ЦРВЕН КРСТ

Кога температурите во градот Скопје се спуштија 15 и 20 степени под нулата, Пунктот за бездомници на Црвен крст на град Скопје, ги отвори вратите и на Прифатилиштето кое стана...>>


< врати се назад