септември 6, 2017

Поддршка за секого

Мобилен тим од Црвен крст на РМ по завршување на смената додека патувале кон Скопје, укажале помош на повреден при сообраќајна несреќа. Со брза и ефикасна реакција на тимот, успеаа да го извлечат повредениот од возилото кое чадеше.

< врати се назад