мај 21, 2021

#17CKAPHV

На 20.05.2021 се оддржа седумнаесеттата ЦКА-ПХВ онлајн работилница со наслов “ Основи на Меѓународно Хуманитарно Право “. Истата беше реализирана од страна на Дарко Јорданов. Учествуваа 100 учесници, волонтери од различни ООЦК, наставници и заинтересирани учесници. Од присутните кои ја пополнија евалуација во форма на анкета преку која ја евалуираа работилницата. 93% се изјаснија дека работилницата е многу корисна, 88% дека е многу интерактивна, и 94% се изјаснија дека работилницата е интересна.

Сите, односно 100% би ја препорачале работилницата на своите врсници.

Некои од коментарите се:

“Супер беше темата, а уште посупер беше професорот !“

“Интересно, едукативно и важно! “

“Прекрасно”

“Многу корисно”

< врати се назад