Архиви за април2018

К О П Ч Е

„Копче“ е проект кој го разви Црвениот крст како резултат на долгогодишно работење во областа на донирањето на...>>


СЕ ПОТПИША ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА

На 25 април, делегација на Албански Црвен крст оствари посета на Црвен крст на Република Македонија. Делегацијата е...>>


Координативна средба со секретари

На 24 април 2018 во просториите на Црвениот крст на Република Македонија се одржа координативен состанок со секретарите...>>


Обука на дисеминатори

Во период од 20-22.04.2018, во центарот за кадри и рекреации “Солферино” во Струга беше спроведен семинар за обука...>>


Волонтирање и практицирање

Ивана е дипломиран социјален работник и веќе 3 години е член на тимот патролни социјални работници на Црвен...>>


„Вашиот прилoг – значајна помош“

Црвениот крст на Република Македонија  под мотото: ,,Вашиот прилог – значајна помош,,  oд  16 до 22 април  2018...>>


Среќни велигденски празници

Црвен крст на Република Македонија Ви посакува среќни велигденски празници и Ви пожелува добро здравје, многу радост и...>>


55 години волонтерско искуство

Васил Апостолов е волонтер во Црвен крст веќе 55 години. Цел еден живот. Роден е во Штип, растел...>>


МЕЃУНАРОДЕН НАГРАДЕН КОНКУРС

Црвен крст на град Скопје во соработка со здружението на графичи дизајнери „Плакарт“  како дел од проектот „Училишни...>>


< врати се назад