Архиви за јули2018

Собрани средства за настраданото население во Атина, Грција

Пожарите кои го зафатија подрачјето на градот Атина во Грција, предизвикаа големи материјални штети кои го погодија населението,...>>


Собрани средства за настраданото население во Атина, Грција

Пожарите кои го зафатија подрачјето на градот Атина во Грција, предизвикаа големи материјални штети кои го погодија населението,...>>


Помош за настраданото население во Атина, Грција

Почитувани,   Пожарите кои го зафатија подрачјето на градот Атина во Грција, предизвикаа големи материјални штети кои го...>>


Свечено доделување на сертификати за 92 персонални асистенти

Во рамки на програмата „Персонална асистенција на лица со попреченост” на ден 16.07.2018 во просториите на Владата на...>>


„100% Црвен крст“ – летен камп за обука на млади волонтери

Младите на Црвен крст на Република Македонија во периодот од 01-07 Јули 2018 година во Велестово, Охрид организираа...>>


Свечано доделување на сертификати за негователи за стари и немоќни лица

На 04.07.2018 во просториите на Порта Македонија, Црвениот крст на град Скопје свечено ги додели сертификатите на 16...>>


РАБОТИЛНИЦА ЗА ЕДУКАЦИЈА НА НОВИ МОТИВАТОРИ ЗА ДОБРОВОЛНО КРВОДАРИТЕЛСТВО

Во организација на Црвениот крст на Република Македонија и Институтот за трансфузиона медицина во периодот од 29 јуни...>>


Обука за прва неодложна помош на кадарот во образовните установи

Проект “Намалување на ризици од катастрофи во градинките и основните училишта во Гевгелија, Куманово и Скопје” поддржан од...>>


< врати се назад