Архиви за август2018

Свечена церемонија по повод 18 Август – Денот на Армијата на Република Македонија

Во присуство на припадниците на АРМ, претседателот на државата и Врховен командат на вооружените сили Ѓорге Иванов, поранешни...>>


Национален состанок на мрежата ИНКЛУЗИВАМ

Црвениот крст на Република Македонија и Здружението Хуманост, во периодот од 10 до 12 август 2018 година, во...>>


Дистрибуција на постери за промоција на хигиена

Црвен крст на Република Македонија започнува со едукативна кампања за промоција на хигиена во ранливи образовни институции (...>>


2 години од поплавите во Скопје

Скопје на 6 август 2018, одбележи две години од невремето што предизвика поплави во кои загинаа 22 лица,...>>


Логистичка и медицинска поддршка на Акцијашка средба во Катланово

Во период од 27 до 29.07.2018 година во Катланово се одржа Акцијашка средба на учесници на младински работни...>>


< врати се назад