Архиви за октомври2019

Посета на делегација на Турска полумесечина

На 28.10.2019 година, Црвен крст на Република Северна Македонија ја посети петчлена делегација од Турска Црвена полумесечина. Целта...>>


Одржан состанок за развој на националните друштва на ЦК/ЦП од Европа

Во периодот 21-23,10,2019 година во Будимпешта, Унгарија, се одржа средба на лицата одговорни за програмите за развој во...>>


Благодарница за учество на вежба

Претставници на Програмата за подготвеност и одговор во случај на катастрофи на ЦКРСМ, на 25.10.2019 година, во просториите...>>


ПОВИК За ангажирање на лице за работа со млади

ГО ПРОШИРУВАМЕ НАШИОТ ТИМ! Сакате да работите со млади? За млади?  Сакате да направите промена во нашето општество? ...>>


18 Октомври – Европски ден на борба против трговија со луѓе

Црвениот крст на Република Северна Македонија како член на Секретаријатот на Националната комисија за борба против трговија со...>>


Кампања по повод Недела на борба против гладта, 16-22 октомври

Црвениот крст на Република Северна Македонија по повод Неделата на борба против гладта организира кампања под мотото „Помислете...>>


FAEEN-– First Aid Education European Network

Вo периодот од 03-05.10.2019, во Солентуна / Стокхолм – Шведска, се одржува 28-от Европски состанок за прва помош...>>


Младите од Црвениот крст

Младите од Црвениот крст на Република Северна Македонија се млади луѓе од територијата на Република Македонија, кои се...>>


< врати се назад