Архиви за јануари2020

Нов коронавирус ( nCoV) eпидемија 2020

Вовед На 31 декември 2019 година, СЗО доби информација за изолирани случаи на пневмонија од непознат причинител детектирани...>>


Обука за врснички едукатори за борба против трговија со луѓе

Црвениот крст на Република Северна Македонија во рамки на проектот „Борба против трговија со луѓе“ поддржан од Генералниот...>>


Почитувани

Црвениот крст на Република Северна Македонија Ве информира дека активно ja следи ситуацијата по серијата земјотреси на 24.01.2020...>>


Инвестираме во организациски развој на ООЦК/ЦКГС

Црвен крст на РСМ континуирано работи на надоградување на човечките и организациски капацитети, базирано на потребите на ООЦК/ЦКГС...>>


Посета на амбасадорот на Италија во Република Северна Македонија во просториите на Црвениот крст на Република Северна Македонија

Денес, на 22ри Јануари 2020 година во посета на Црвениот крст на Република Северна Македонија беше амбасадорот на...>>


Црвен крст ги презентираше донаторите и резултатите од кампањата

Црвен крст на Република Северна Македонија на 15.01.2020 година во 12:00 часот во своите просториите организираше прес конференција...>>


Посета на амбасадорот на Република Албанија во Република Северна Македонија во просториите на Црвениот крст на Република Северна Македонија

Денес, на 9ти Јануари 2020 година во посета на Црвениот крст на Република Северна Македонија беше амбасадорот на...>>


< врати се назад