Архиви за февруари2020

Посета од страна на делегација на Меѓународниот комитет на Црвен крст

На ден 19.02.2020 година во просториите на Црвен крст на РСМ се одржа посета од страна на делегација...>>


Координативен состанок со локални координатори за врсничка едукација за борба против трговија со луѓе

Црвениот крст на Република Северна Македонија во рамки на проектот „Борба против трговија со луѓе“ поддржан од Генералниот...>>


< врати се назад