Архиви за јули2020

Форум за доброволно крводарителство

Во периодот од 10-12 јули 2020 година во Струга во хотел ,,Солферино,, се одржа Форум за доброволно крводарителство...>>


Состанок со инструкторскиот тим на Центарот за управување со кризи на РСМ

Во рамките на проектот “Градење на капацитети за комуникација и координација за ефикасна подготвеност и одговор на Западен...>>


Работна средба со Мириам Клинкенберг

Во текот на денешниот ден, тимот на Оперативниот центар, меѓународни тренери за промоција на хигиена како и лица...>>


< врати се назад