Архиви за август2020

18 август, Денот на Армијата

Од името на Црвениот крст на Република Северна Македонија дозволете ми на сите припадници на Армијата на Република...>>


Донација од КАМ во вредност од 633.825,00 ден

Црвениот крст на Република Северна Македонија на 13.08.2020 година во просториите на центарот за логистика во Момин Поток...>>


Да се приклучиме кон хуманитарната донација за Бејрут

По повод експлозијата во пристаништето во Бејрут, главниот град на Либан, Црвениот крст на Република Северна Македонија се...>>


< врати се назад