Архиви за јануари2021

ПОВИК за ангажирање на експерт за истражување на пазарот со цел извршување на работни задачи

За спроведување на истражување на пазарот во Скопје и Дојран Црвениот Крст на Република Северна Македонија објавува повик...>>


Спроведени 6 освежителни обуки за предавачи и демонстратори по прва помош

Црвениот крст на Република Северна Македонија во периодот од 20.01-25.01.2021 година спроведе 6 освежителни обуки за предавачи и...>>


Почеток на ЦКА-ПХВ програма

Вчера вечер со почеток во 18.00 часот се оддржа првата ЦКА-ПХВ работилница за 2021 година. Со тоа се...>>


Дистрибуција на постери за промоција на хигиена и заштита од КОВИД19

Во периодот од декември 2020 до јануари 2021, Црвениот крст на Република Северна Македонија, преку 32 Општински организации...>>


Почеток на нов циклус обуки за негуватели за помош и нега на стари лица и лица со попреченост

Црвениот Крст на Република Северна Македонија и Црвениот крст на град Скопје во рамки на акредитираната програма „Негувател/ка...>>


Претседателот Пендаровски даруваше крв

Денес претседателот на државата Стево Пендаровски заедно со својот син Огнен даруваа крв во Центарот за дарување крв...>>


< врати се назад