Archives for Tetor2016

PUNËTORI RAJONALE PËR PËRDORIMIN DHE MBROJTJEN E ËMBLEMËS SË KRYQIT TË KUQ

Prej 6 – 7 tetor të vitit 2016 në Sarajevë, Komiteti ndërkombëtar i Kryqit të kuq (KNKK) organizoi...>>


< kthehu mbrapa