Archives for Mars2017

Në vijim e sipër është përgatitja e projekteve të vogla PVH për të mirën e komunitetit

Pas përfundimit të trajnimeve PVH dhe e motivimit të të rinjve të moshës 13 deri më 17 vjeç...>>


Të rinjtë me shikim të dëmtuar, pjesë e Programit KKA-PVH

Në kuadër të Projektit të USAID-it dhe LCIF-it për fëmijët me të meta në shikim dhe përmes Qendrës...>>


Dhurimi i gjakut – krenari dhe privilegj

Muaji mars në Kryqin e kuq të Republikës së Maqedonisë tradicionalisht për vite me radhë është muaji në...>>


Vizitë studimore në Beograd dhe Novi Sad

Nga 24 deri më 25 mars të vitit 2017 një delegacion i Kryqit të kuq të Maqedonisë i...>>


Thirrje për paraqitjen e pjesëmarrëseve për të marrë pjesë në trajnimin të kujdestareve për ofrimin e kujdesit për personat e moshuar

Në kuadër të Projektit “Krijimi i mundësive të reja për punësimin e grave”, implementimi i të cilit është...>>


GJAKU NA BASHKON TË GJITHËVE – NDAJ JETË, DHURO GJAK!

Motoja jonë: “Gjaku është ai që gjithmonë duhet ta presë pacientin dhe jo e kundërta” na motivon për...>>


JEPEN DONACIONE PËR SHKOLLAT FILLORE NË RAJONIN E PËRMBYTUR NË SHKUP

Më datën 20 mart 2017 në Panairin e Shkupit, në prani të Ambasadorit të Austrisë në Republikën e...>>


Donacione te shperndara ne shkollat fillore nga rajonet e permbytura nga vershimet

Të nderuar zonja dhe zotërinj Ekselenca juaj, ambasadori i Republikës së Gjermanisë dhe Republikës së Austrisë në Maqeoni,...>>


Mbledhja e Kuvendit të Kryqit të kuq të RM-së

Më 17.03.2017, në Shtëpinë e organizatave humanitare “Dare Xhambaz” në Shkup, Kuvendi i Kryqit të kuq të Republikës...>>


Ndihmë në pajisje për shkollat në rajonin e përmbytur

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë me rastin e ndodhjes së përmbytjeve që goditën rajonin e Shkupit...>>


Respekti për gratë

Kryqi i kuq i qytetit të Shkupit tradicionalisht bashkohet me iniciativën humanitare të organizatës “Shkëndija e jetës” në...>>


Të ndihmojmë të ndryshojë fati i trishtuar i familjes së varfër Dodevski nga Shkupi

Askush nuk meriton të mbijetojë në vend që të jetojë, apo të torturohet në rrethana të vështira. Megjithatë,...>>


< kthehu mbrapa