Archives for Prill2017

Java e higjienizimit

Me qëllim të shënimit të “Javës së higjienizimit” të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë nga 08...>>


TË RINJTË E KRYQIT TË KUQ PËRMES PROJEKTIT PVH DO TË NDËRTOJNË NJË TUALET PËR DAUTIN

Daut Tair është një i pastrehë 58-vjeç, i cili tanimë shtatë vjet jeton në një garazh të vogël...>>


Krijimi i mundësive të reja të punësimit për gratë

Në kuadër të projektit “Krijimi i mundësive të reja të punësimit për gratë”, në muajt mars dhe prill...>>


Një delegacion i KNKK-së dhe një delegacion i FNKKGjK-së vizituan Kryqin e kuq të RM-së

Në periudhën nga 11.04 deri më 12.04 2017, Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë është vizituar nga...>>


“Kontributi juaj – ndihmë rëndësishme”

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë me moton “Kontributi juaj – ndihmë e rëndësishme” nga 17 deri...>>


“Pema magjike e Pashkëve”

Në vigjilje të festës së Pashkëve, Kryqi i kuq i qytetit të Shkupit në bashkëpunim me Ramstore Mall-in,...>>


Hapja solemne e Klubit të edukimit dhe parandalimit të Kryqit të kuq në ShMQSh “Cvetan Dimov”

Si pjesë e programit të Qytetit të Shkupit për aktivitetet në fushën e mbrojtjes sociale, fëmijërore dhe shëndetësore...>>


Arush-lodër për çdo fëmijë

Ekipet e lëvizshme të Kryqit të kuq çdo ditë patrullojnë në linjën Llojan, Likovë, Vaksincë ku ka lëvizje...>>


7 Prilli – Dita Botërore e Shëndetit

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë me rastin e 7 Prillit – Ditës Botërore të Shëndetit, më...>>


Trajnim për trajnerë për Mbështetje psikike-sociale në situata të krizës

Kryqi i kuq i R. së Maqedonisë në bashkëpunim me Federatën ndërkombëtare të Kryqit të kuq dhe Gjysmëhënës...>>


Trajnim për shpëtim dhe shpërndarje të ndihmave humanitare në kushte dimërore

Në periudhën 31.03 -02.04.2017, në Hotelin “Arena” në Kodrën e Diellit, u mbajt trajnimi për shpëtim dhe shpërndarje...>>


< kthehu mbrapa