Archives for Maj2017

Pllakë për Kryqin e kuq të Republikës së Maqedonisë me rastin e jubileut 55 vjet të Këshillit republikan për sigurinë në trafikun rrugor

Me rastin e jubileut 55 vjet të ekzistimit dhe punës së Këshillit republikan për sigurinë në trafikun rrugor...>>


8 Maji – Dita Botërore e Kryqit të kuq dhe e Gjysmëhënës së kuqe dhe 8-15 Maji – Java e Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë sot shënoi 8 Majin – Ditën Botërore të Kryqit të kuq...>>


EKSPOZITË E VEPRAVE NGA PROJEKTI “LETRAT E PENSIONISTËVE” NGA PERSONAT E MOSHËS SË TRETË KRYQI I KUQ I QYTETIT TË SHKUPIT

Projekti “Letrat e pensionistëve” është finalizuar me ekspozitën e veprave artistike të personave të moshës së tretë. Ky...>>


8 Maj – Dita botërore e Kryqit të kuq dhe Gjysmehenes se kuq dhe 8 – 15 Maj – Java e Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë

Gjithkund në botë Lëvizja ndërkombëtare e Kryqit të kuq dhe Gjysmëhënës së kuqe është e pranishme për secilin....>>


Mësimet e nxjerra nga përmbytjet në rajonin e Shkupit

Në periudhën 25-27.04. të vitit 2017 në Hotelin Solferino – Strugë në kuadër të Projektit “Rimëkëmbja e hershme...>>


< kthehu mbrapa