Archives for Qershor2017

Shembulli pozitiv

Stojçe Tocinovski, piktor akademik dhe vullnetar në Kryqin e kuq të qytetit të Shkupit. Ai është pjesë e...>>


Dhuro nga zemra – bëhu human

Në vigjilje të festës së Ramazan Bajramit, Kryqi i kuq i qytetit të Shkupit në bashkëpunim me Siti...>>


Përdorimi i Dronit në një aksion shpëtimi

Në periudhën 09-13.06.2017, në Kresna, Republika e Bullgarisë, është mbajtur një trajnim për shpëtim nga përmbytjet, në të...>>


“Vrapojmë së bashku”

Zhvillimi i drejtë fizik i fëmijëve është shumë i rëndësishëm për shëndetin e tyre dhe gjendjen e tyre...>>


Pjesëmarrja në seminarin mbi Të Drejtën Humanitare Ndërkombëtare

Në Qendrën e trajnimit *Dr. Xhozef Kruzel*, kazerma Goce Dellçev, Shkup, më 13 qershor është mbajtur seminari mbi...>>


U mbajtën zgjedhjet e Rinisë së Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë

Më 05.06.2017 është mbajtur Mbledhja zgjedhore – konstitutive e Këshillit Rinor të Kryqit të kuq të Republikës së...>>


LOJËRAT SPORTIVE – REKREATIVE TË DHURUESVE TË GJAKUT

Organizuar nga Klubi i dhuruesve të gjakut të Kryqit të kuq të qytetit të Shkupit në periudhën 09-11...>>


Dhuro nga zemra – bëhu human

Në vigjilje të festës së Ramazan Bajramit, Kryqi i kuq i qytetit të Shkupit në bashkëpunim me Skopje...>>


“Përmirësimi i socializimit të fëmijëve dhe të rinjve me nevoja të veçanta”

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë në kuadër të Projektit: “Përmirësimi i socializimit të fëmijëve dhe të...>>


Trajnimi për logjistikë, vlerësim të shpejtë dhe distribucioni i ndihmës humanitare f. Bogomilë, Veles 01.06.2017 – 02.06.2017

Në periudhën 01.06.2017 – 02.06.2017 Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë në bashkëpunim me OKKK Veles, i...>>


Trajnimi për shpëtim nga përmbytjet, Qendra e trajnimit Solferino, Strugë 28.05.2017 – 01.06.2017

Pas katastrofave që prekën rajonin e Maqedonisë viteve të fundit, për herë të parë Kryqi i kuq i...>>


40 vjet nga miratimi i Protokolleve Shtesë

PROTOKOLLET SHTESË TË 8 QERSHORIT 1977 TË KONVENTAVE TË GJENEVËS TË 12 GUSHTIT 1949  E Drejta Humanitare Ndërkombëtare...>>


Kryqi i kuq i Maqedonisë dërgon urime për suksesin e madhë të ekipit të hendbollit Vardar

Kryqi i kuq i Maqedonisë me 5 ekipet e vullnetarëve, mjekë dhe paramedike dhe me 3 automjete nga...>>


< kthehu mbrapa