Archives for Korrik2017

U mbajt një aksion i jashtëzakonshëm i dhurimit të gjakut me pjesëtarë të ARM-së

Më 19 korrik të vitit 2017 në Shtëpinë e ARM-së në Shkup u mbajt një aksion i jashtëzakonshëm...>>


Një udhëtim njerëzor me një fund të lumtur

18.07.2017- Edhe një udhëtim njerëzor u përmbyll me një fund të lumtur. Xha Nuriu pas plot dy vjetësh...>>


Mbështetja logjistike e IAESTE Maqedoni – Dasma e Galiçnikut

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë tradicionalisht tanimë të 9-tin vjet me radhë në aspektin logjistik mbështet...>>


Shembulli pozitiv 2

Emri im është Selma Avdi dhe jam 23 vjeçe. Me familjen u shpërngula në Shkup në vitin 2000,...>>


Orë noti dhe rekreacion për fëmijët me shikim të dëmtuar

Në kuadër të Qendrës për mbështetjen e personave me shikim të dëmtuar në Kryqin e kuq të qytetit...>>


Zemra ime në të gjitha ngjyrat

Në aspektin e mbështetjes psikosociale për fëmijët me anomali të lindura të zemrës, Kryqi i kuq i qytetit...>>


Mbledhja konstitutive-zgjedhore e Kuvendit të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë

Sot, më 30.06.2017, në Shtëpinë e Organizatave Humanitare “Dare Xhambaz” në Shkup, është mbajtur mbledhja konstitutive-zgjedhore e Kuvendit...>>


< kthehu mbrapa