Archives for Gusht2017

Aksionet tradicionale të dhurimit të gjakut

Për nder të festës Fjetja e Nënës Më të Shenjtë të Perëndisë, Kryqi i kuq i Republikës së...>>


U mbajt një punëtori e Vlerësimit të shpejtë të përbashkët, në kuadër të projektit Zhvillimi i Përbashkët i Komunitetit

Projekti “Zhvillimi i Përbashkët i Komunitetit” (ZHPK), është një metodë e punës që kontribuon për të kuptuar më...>>


Emigrantët nga SHBA-ja siguruan shpëtimtarë në Liqenin e Dibrës

Kryqi i kuq i Dibrës siguroi një trajnim për gjashtë shpëtimtarë që punojnë në bregun e Liqenit artificial...>>


Mbështetja e Bankës Silk Roud SHA Shkup

Së bashku me qytetin e Shkupit, vazhdojmë për të dhënë mbështetje për qytetarët tanë gjatë kohës së valës...>>


Zjarret e pyjeve në territorin e komunës së Kriva Pallankës

Ekipi i reagimit në katastrofa i Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë – Organizata komunale e Kriva...>>


“Krijimi i mundësive për punësime të reja të grave”

Në kuadër të Projektit “Krijimi i mundësive për punësime të reja të grave”, në muajt maj dhe qershor...>>


< kthehu mbrapa