Archives for Janar2018

Punëtoria për uljen e rreziqeve nga katastrofat

Organizuar nga Kryqi i kuq i Kroacisë dhe Kryqi i kuq i Austrisë, në periudhën 25-26 janar të...>>


Aksioni tradicional i dhurimit të gjakut për nder të Toshe Proeskit

Tradicionalisht, më 25.01.2018, në Shtëpinë e ARM-së, për të katërmbëdhjetën herë u organizua aksioni i madh i dhurimit...>>


Ndihma e parë psikologjike dhe mbështetja psikosociale në situatat emergjente komplekse (PFA-CE)

Prapavija Ky projekt, gjatë katastrofave të shpeshta dhe afatgjata, përpiqet për të përmirësuar kapacitetet e reagimit në katastrofa...>>


14 vjet përkushtim ndaj humanistit të madh Toshe Proeski

Sot më 25 janar të vitit 2018, në sallën e Shtëpisë së ARM-së, në periudhën nga ora 09:00-17:00,...>>


Sigurimi i festës tradicionale Ujët e Bekuar 2018

Kryqi i kuq tradicionalisht edhe sivjet u angazhua në dhënien mbështetje në organizimin e ngjarjes religjioze Ujët e...>>


Filloi cikli PVH për vitin 2018

Më 16 dhe 17 janar u mbajtën punëtoritë për personat që janë zgjedhur nga ana e Organizatave të...>>


DITA NDËRKOMBËTARE E PËRQAFIMIT

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Përqafimit – 21 janar, manastirasit u përqafuan në Shirok Sokak. Vullnetarët e...>>


< kthehu mbrapa