Archives for Shkurt2018

Ju duhet ndihmë – lajmërohuni në Kryqin e kuq

Në këto ditë me borë të dimrit nëse jeni të moshës mbi 60-vjeç dhe jetoni në Ohër, vullnetarët...>>


Përfundoi faza e parë e projektit UNICEF

Përfundoi faza e parë e projektit “Aktivitetet për uljen e rreziqeve nga katastrofat në shkollat fillore dhe çerdhet...>>


Bashkëpunim i vazhdueshëm i frytshëm me Bankën Komerciale SHA Shkup

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë në bashkëpunim me Entin për veprimtari sociale, për dhjetë vjet vazhdimisht...>>


Trajnimi ndërkombëtar i trajnerëve për promovimin e higjienës në katastrofa dhe situata të krizës

Përfaqësues të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë morën pjesë në trajnimin e trajnerëve për promovimin e...>>


Bashkëpunimi ndërmjet Kryqit të kuq të RM-së dhe Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim

Sot, më 15.02.2018, Sekretari i përgjithshëm i Kryqit të kuq të RM-së, z. Sait Saiti, realizoi një takim...>>


Gjithmonë për secilin

Më 14 shkurt, të reshurat e fuqishme të borës kapluan pjesët perëndimore të vendit, dhe më të goditura...>>


Ushtrim simulimi në SHF “Kole Kaninski” – Manastir në bashkëpunim me Kryqin e Kuq

Në kuadër të projektit “Aktivitetet për uljen e rreziqeve të katastrofave në Gostivar dhe Manastir”, i mbështetur nga...>>


U zhvillua një seminar mbi ndërtimin e ekipit

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë nga 10 deri 12 shkurt të vitit 2018 në Qendrën e...>>


Përgatitja e propozim-projektit për programin Erazmus

Në periudhën nga 8 deri më 9 shkurt të vitit 2018, me ftesë të Kryqit të kuq të...>>


< kthehu mbrapa