Archives for Prill2018

K O P S A

“Kopsa” është një projekt i zhvilluar nga Kryqi i kuq si rezultat i punës shumëvjeçare në fushën e...>>


U NËNSHKRUA МARRËVESHJE PËR BASHKËPUNIMIT

Më 25 prill, një delegacion i Kryqit të kuq të Shqipërisë vizitoi Kryqin e kuq të Republikës së...>>


Takimi koordinues me sekretarët

Më 24 prill të vitit 2018 në ambientet e Kryqit të kuq të Republikë së Maqedonisë u mbajt...>>


Trajnimi i diseminatorëve

Në periudhën 20-22.04.2018, në Qendrën e kuadrove dhe rekreacionit “Solferino” në Strugë është mbajtur seminari për trajnimin e...>>


Vullnetarizmi dhe praktika

Ivana është punonjëse e diplomuar sociale dhe tanimë 3 vjet është anëtare e ekipit të punonjësve socialë të...>>


“Kontributi juaj – ndihmë e rëndësishme”

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë me moton: “Kontributi juaj – ndihmë e rëndësishme”, nga 16 deri...>>


Gezuar Pashkët

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë ju uron festat të lumtura të Pashkëve dhe Ju dëshiron shëndet...>>


55 vjet përvojë vullnetare

Vasil Apostollov është vullnetar në Kryqin e kuq tanimë 55 vjet. Tërë një jetë. Është lindur në Shtip,...>>


KONKURS NDËRKOMBËTAR SHPËRBLYES

Kryqi i kuq i qytetit të Shkupit në  bashkëpunim me Shoqatën e dizajnerëve grafikë “Pllakart”, si pjesë e...>>


Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë në aksionin për shpëtimin e planetit Tokë

Vitin e nëntë me radhë, Maqedonia është përfshirë në shënimin e aksionit më të madh ekologjik në botë...>>


< kthehu mbrapa