Archives for Maj2018

13 VJECARËT I SHPËTUAN JETËN NJË UDHËTARI NË AUTOBUS, PËRDERISA PO KTHEHESHIN NGA GARAT PËR NDIHMËN E PARË

Një udhëtar në një autobus të qytetit, të cilit sot i ishte keqësuar gjendja, ka pranuar ndihmën e...>>


Trofeja në Radovish, në kuadër të programit KKA-PVH 2018

Më 29 maj 2018, u mbajt eventi i 8-të me rradhë i PVH – Trofesë, i cili synon...>>


Pjesëmarrja në seancën e 66-të të Kuvendit të Përgjithshëm të Kryqit të kuq të Bullgarisë

Në periudhën prej 25-26 majit 2018, Sekretari Gjeneral i Kryqit të kuq të Repulikës së Maqedonisë, dr. Sait...>>


Trajnimi i vullnetarëve për sigurimin e ndihmës së parë dhe paraqitjen reale të lëndimeve

Në periudhën prej 17-21 / 22.05.2018 në qendrën e trajnimit Solferino në Strugë, në kuadër të projektit të...>>


Trajnim ndërkombëtar për reagim në raste të përmbytjeve “Kresna 2018”

Mes 14-18.05.2018 pranë rrethinës së Kresnës, Bullgari, organizuar nga Kryqi i kuq i Bullgarisë, u mbajt një trajnim...>>


Urime 21 maji – Dita e pavarësisë së Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë

Të nderuar, Më lejoni që në emër të Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë t’ua përgëzoj të...>>


21 maji – Dita e pavarësimit të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë

Vitet kanë kaluar ndërsa Kryqi i kuq shumë e më shumë është aftësuar që t’i kryejë qëllimet dhe...>>


Dita e Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim

Me rastin e 13 vjetorit të themelimit të Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim, më 14 maj u mbajt...>>


Punëtoria finale e PVH – 2018

Gjatë fundjavës së kaluar, në periudhën kohore nga 11 deri më 13 maj, u mbajt punëtoria finale e...>>


Realizimi i stërvitjes së stimuluar me Telekomin Maqedonas

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë me kërkesë të organizatorit, kompanisë Telekomi Maqedonas në bashkëpunim me Departamentin...>>


VIZITË STUDIMORE NË BEOGRAD, NOVI SAD DHE ZRENJANIN

Në periudhën nga 11-13 maj 2018 një delegacion i Kryqit të kuq të RM-së i udhëhequr nga Presidenti...>>


< kthehu mbrapa