Archives for Korrik2018

Mjetet e mbledhura për popullatën e prekur në Athinë, Greqi

Zjarret që goditën Greqinë në Athinë shkaktuan dëme të mëdha materiale për popullatën, por për fat të keq...>>


Mjetet e mbledhura për popullatën e prekur në Athinë, Greqi

Zjarret që goditën Greqinë në Athinë shkaktuan dëme të mëdha materiale për popullatën, por për fat të keq...>>


Ndihme per popullaten e rrezikuar ne Athine, Greqi

Të nderuar, Zjarret të cilat e kapluan rrethinën e qytetit të Athinës në Greqi, kanë shkaktuar dëme të...>>


Ndarja zyrtare e certifikatave për 92 asistentë personal

Në kuadër të programit “Asistencë personale për personat me aftësi të kufizuar”, më 16.07.2018, në ambientet e Qeverisë...>>


“100% Kryqi i kuq” – Kamp veror për trajnim të vollonterëve të rrinj

Të rrinjtë e Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë në periudhën prej 01-07 korrik 2017 në Velestovë,...>>


Ndarje solemne e certifikatave kujdestarëve të personave të moshuar dhe të pafuqishëm

Më datë 04.07.2018 në hapësirat e Portës së Maqedonisë, Kryqi i kuq i qytetit të Shkupit në mënyrë...>>


PUNËTORIA PËR EDUKIMIN E MOTIVUESVE TË RINJ PËR DHURIM VULLNETAR TË GJAKUT

Në organizim të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë dhe Institutit të Mjekësisë së Transfuzionit në periudhën...>>


Trajnimi për ndihmën e parë të menjëhershme të stafit në institucionet arsimore

Projekti “Ulja e rreziqeve të katastrofave në çerdhet dhe shkollat fillore në Gjevgjeli, Kumanovë dhe Shkup” i mbështetur...>>


< kthehu mbrapa