Archives for Gusht2018

Ceremonia me rastin e 18 gushtit – Ditës së Armatës së Republikës së Maqedonisë

Në prani të anëtarëve të Ushtrisë, Presidentit dhe Komandantit Suprem të Forcave të Armatosura, Gjorge Ivanov, ish-ministrave dhe...>>


Takimi kombëtar i rrjetit INKLUZIVAM

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë dhe Shoqata “Humanost”, në periudhën prej 10-12 gusht 2018, organizoi në...>>


Distribucioni i afisheve për promovimin e higjienës

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë fillon fushatën edukative për promovimin e higjienës në institucionet e cenueshme...>>


2 vjet nga përmbytjet në Shkup

Shkup, sot 6 gushti i vitit 2018, shënoi dy vjet nga moti i lig që shkaktoi përmbytje në...>>


Mbështetje logjistike dhe mjekësore në takimin akcionar në Katllanovë

Në periudhën prej 27 deri më 29.7.2018 në Katllanovë u mbajt takimi akcionar i pjesëmarrësve të aktiviteteve të...>>


< kthehu mbrapa