Archives for Dhjetor2018

FJALIMI I VITIT TË RI I SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM, DR. SAIT SAITI

Të nderuar, Ne jemi në fund të një viti të suksesshëm i mbushur me sfida të mëdha dhe...>>


Përgjegjësia shoqërore, një imperativ biznesi dhe një ide globale

Sot, më 19.12.2018, Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë në Hotelin Best Western Turist, Shkup, organizoi Takimin...>>


TAKIMI I PARTNERITETIT I KRYQIT TË KUQ TË RM-së

E nderuara Ministre, Të nderuar bashkëpunëtorë dhe partnerë të Kryqit të kuq, Të nderuara zonja dhe zotërinj, Mirëserdhët...>>


Perspektivat në dhurimin e gjakut në RM

Në kuadër të Simpoziumit të parë profesional në temën “Perspektivat në dhurimin e gjakut në RM”, i cili...>>


Kryqi i kuq fitues – sajti më i mirë i organizatave joqeveritare për vitin 2018

Më 13 dhjetor të vitit 2018 në Qendrën e informimit të BE-së, organizuar nga Agjencia digjitale e marketingut...>>


Raporto të pastrehurit!

Ju lutemi ndajeni dhe ndihmoni. Nëse vëreni një person të pastrehë, lajmëroni në qendrat e punës sociale dhe...>>


Konferenca Rajonale “Iniciativa për përfshirjen sociale të personave të moshuar në Ballkanin Perëndimor”

Në kuadër të Projektit rajonal “Iniciativa për përfshirjen sociale të personave të moshuar në Ballkanin Perëndimor”, më 11...>>


U mbajt trajnimi për trajnerë – multiplikatorë për ndihmën e parë psikologjike dhe mbështetjen psiko-sociale në situata emergjente

Në periudhën 7-9 dhjetor në Beograd, Serbi, përfaqësues të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë, Serbisë dhe...>>


Përmirësimi i socializimit të fëmijëve dhe të rinjve me nevoja të veçanta

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë në kuadër të projektit “Përmirësimi i socializimit të fëmijëve dhe të...>>


“Shkolla dhe çerdhe të sigurta” ERASMUS+

Organizuar nga Kryqi i kuq i Austrisë në periudhën nga 28.11. deri më 1.12.2018 në Austri – Vjenë...>>


5 dhjetori – Dita Botërore e Vullnetarizmit Vullnetarët ndërtojnë komunitete të qëndrueshme

Më 4 dhjetor në ora 11:00 në ambientet e Muzeut të qytetit të Shkupit u organizua Konferenca e...>>


< kthehu mbrapa