Archives for Mars2019

U mbajt punëtoria për ndihmë të parë psikologjike dhe mbështetje psikosociale

Në periudhën 22-24.03.2019 në Qendrën e trajnimit të kuadrove “Solferino” në Strugë, u mbajt një punëtori për ndarjen...>>


BASHKËPUNIMI ME BARNATORET BETTY

Më 18 mars të vitit 2019 Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë dhe barnatoret BETTY nënshkruan një...>>


Mirënjohje nga “Site siti” për Kryqin e kuq

Në ngjarjen që u mbajt më 19 mars të vitit 2019 organizuar nga Shoqata “Eja Maqedoni”, u ndanë...>>


17-marsi – Dita e krijimit të Kryqit të kuq të RM-së dhe Dita e dhurimit të gjakut në RM

Në prag të 17 marsit – Ditës së krijimit të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë dhe...>>


17 marsi dita e krijimit të Kryqit të kuq të RM-së dhe dita e dhurimit të gjakut në RM

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë shënon 74 vjet ekzistencë dhe 24 vjet anëtarësim të plotë në...>>


Sesione të diseminimit me Armatën e RM-së dhe policinë kufitare të Qendrës Rajonale të Policisë Kufitare Veri

Në pajtim me marrëveshjen e nënshkruar për bashkëpunim të Kryqit të kuq të RM-së me Ministrinë e Mbrojtjes...>>


U mbajt takimi i 5-të rajonal për projektin “Ndihma e parë psikologjike dhe mbështetja psikosociale në situata të ndërlikuara emergjente

Në kuadrin e projektit “Ndihma e parë psikologjike dhe mbështetja psikosociale në situata të ndërlikuara emergjente”, i mbështetur...>>


Edukata për yjet më të vegjël

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë përmes Organizatave komunale të Kryqit të Kuq dhe Kryqit të kuq...>>


Vizitë në trajnimin e edukatorëve për parandalimin e trafikimit të qenieve njerëzore në Kryqin e kuq të Serbisë

Në Hotelin “Kristal” – Zllatibor, Serbi, në periudhën 04-08.03.2019 u mbajt trajnimi i edukatorëve të bashkëmoshatarëve për parandalimin...>>


< kthehu mbrapa