Archives for Maj2019

Punëtori përgatitore KKA-PVH

Në periudhën nga 17 deri 19 maj në Strugë, u mbajt punëtoria përgatitore KKA-PVH, e dyta me radhë...>>


Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë publikon shpallje për rekrutimin e një Praktikanti të marrëdhënieve me publikun:

Të nderuar,   Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë publikon shpallje për rekrutimin e një Praktikanti të...>>


Darkë (Iftar) së bashku me fëmijët pa kujdes prindëror dhe nënat e vetme

Më 20 maj të vitit 2019, përfaqësuesit e Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë morën pjesë në...>>


21 Maj – Dita e pavarsise se Kryqit te kuq te RM

Vitet kanë kaluar ndërsa Kryqi i kuq shumë e më shumë është aftësuar që t’i kryejë qëllimet dhe...>>


Ligjërues dhe demonstrues të rinj në familjen e Kryqit të kuq

Në periudhën nga 18 deri më 19 maj, në ambientet e Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë...>>


Konferenca Vjetore e Rivendosjes së Lidhjeve Familjare

Në periudhën nga 14 deri 16 maj të vitit 2019 në Katania u mbajt një Konferencë Vjetore për...>>


Vizitë e delegacionit të Gjysmëhënës së kuqeTurke

Më 16 maj të vitit 2019, Kryqin e kuq të Republikës së Maqedonisë e vizitoi një delegacion i...>>


Pjesëmarrja në punëtorinë ndërkombëtare “Menaxhimi i rreziqeve dhe krijimi i sistemit efikas të shpëtimit – bazë për një turizëm të sigurt aventuror”

Përfaqësuesit e Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë më 14.05.2019 morën pjesë në punëtorinë ndërkombëtare “Menaxhimi i...>>


Sesion diseminimi me përfaqësues të ARM-së

Më 14.05.2019 në kazermën “Alekso Demnievski-Bauman” në Veles, u mbajt një sesion diseminimi për Lëvizjen e Kryqit të...>>


Vizita e delegacionit të Kryqit të kuq të Bavarisë

Më 15 maj 2019, Kryqi i Kuq i Maqedonisë u vizitua nga një delegacion pesë-anëtarësh i Kryqit të...>>


Vizitë në Kryqin e kuq të Kroacisë

Me ftesë të Kryetarit Ekzekutiv të Kryqit të kuq kroat, Robert Markt, Sekretari i Përgjithshëm i Kryqit të...>>


Gëzuar ditëlindjen e parë KOPSË!

Më 16 maj të vitit 2019, festojmë pikërisht një vit pas hapjes së dyqanit të veshjeve të dorës...>>


Sesioni i diseminimit me Armatën e Republikës së Maqedonisë

Në pajtim me marrëveshjen e nënshkruar për bashkëpunim të Kryqit të kuq të RM-së me Ministrinë e Mbrojtjes...>>


< kthehu mbrapa