Archives for Korrik2019

Presidenti Pendarovski u takua me sekretarin e përgjithshëm të Kryqit të Kuq

Presidenti Stevo Pendarovski sot ka pritur një delegacion të Kryqit të Kuq të Maqedonisë së Veriut të kryesuar...>>


Trajnim për transferimin e CASH-it

Në periudhën 15-17.07.2019 në Beograd, organizuar nga Federata Ndërkombëtare e Kryqit të kuq dhe Gjysmëhënës së kuqe, u...>>


Fushata “Padituria jote kushton jetë” për kurse falas për shoferë

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë falas do të trajnojë qytetarët për dhënien e ndihmës së parë....>>


Fushat për ndihmën e parë

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë më 11 korrik të vitit 2019, në ora 10:30, në hapësirën...>>


U zhvillua një vizitë në Organizatat komunale të Kryqit të kuq të Vranjës dhe Bujanocit

Kryqi i kuq i RMV-së këtë vit është një partner i projektit për implementimin e Projektit “Sfidat për...>>


U mbajt kampi nacional i të rinjve “100% Kryqi i kuq”, 29.06-05.07.2019, Velestovë, Ohër

Në periudhën nga 29 qershori deri më 5 korrik, në Velestovë, Ohër, u mbajt kampi nacional i vullnetarëve...>>


Punëtoria përgatitore për ushtrimin “Përgjigjja Nacionale 2019”

Përfaqësues të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë dhe të Organizatës komunale Shtip, më 26.06.2019 ishin pjesë...>>


“Ushqimi sipas grupeve të gjakut dhe mënyra e shëndetshme e jetës!

Në kuadër të Programit për organizimin dhe avancimin e dhurimit të gjakut në Republikën e Maqedonisë së Veriut,...>>


Pjesëmarrja në Festivalin e 18-të Ndërkombëtar të Filmit të Kryqit të kuq dhe Shëndetësisë

Në periudhën 13-21.06.2019 në Varnë, Bullgari, u mbajt Festivali i 18-të me radhë Ndërkombëtar i Filmit të Kryqit...>>


< kthehu mbrapa