Archives for Gusht2019

155 vjet nga Konventa e parë e Gjenevës

Më 22 gusht të vitit 1864, u miratua Konventa e Gjenevës për mbrojtjen e të plagosurve në luftë,...>>


Sot është dita botërore e humanitetit

Sot është dita botërore e humanitetit. Sot ne nderojmë gjithë gratë humanitare dhe gjithë #WomenInRed në lëvizjen tonë....>>


Shtatëdhjetë vjet nga miratimi i Konventave të Gjenevës

  Këtë vit shënojmë shtatëdhjetë vjet nga miratimi i Konventave të Gjenevës të 12 gushtit të vitit 1949....>>


< kthehu mbrapa