Archives for Tetor2019

Vizita e një delegacioni të Gjysmëhënës turke

Më 28.10. 2019, një delegacion prej pesë anëtarësh i Gjysmëhënës së Kuqe të Turqisë vizitoi Kryqin e Kuq...>>


U mbajt një takim për zhvillimin e Shoqatave Nacionale të KK/GJK të Evropës

Në periudhën 21-23.10.2019 në Budapest, Hungari, u mbajt një takim i personave përgjegjës për programet e zhvillimit në...>>


Falënderime për pjesëmarrjen në stërvitje

Përfaqësuesit e Programit të Përgatitjes dhe Reagimit në Rast të Katastrofave të KKRMV-së, sot më datë 25.10.2019, në...>>


18 Tetori – Dita Evropiane e Luftës Kundër Trafikimit të Qenieve Njerëzore

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut, si anëtar i Sekretariatit të Komisionit Nacional të Luftës...>>


THIRRJE për punësimin e një personi për të punuar me të rinjtë

PO ZGJEROJMË EKIPIN TONË! Doni të punoni me të rinjtë? Për të rinjtë? Doni të bëni ndryshim në...>>


Fushata për Javën e luftës kundër urisë, 16-22 tetor

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut me rastin e Javës së luftës kundër urisë organizon...>>


FAEEN-– First Aid Education European Network

Në periudhën 03-05.10.2019, në Solentuna/Stokholm – Suedi, u mbajt Takimi i 28-të Evropian i Ndihmës së Parë (FAEEN...>>


Të rinjtë e Kryqit të Kuq

Тë rinjtë e Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut janë njerëz të rinj nga territori...>>


< kthehu mbrapa