Archives for Dhjetor2019

Ligjëratë për rolin e Kryqit të Kuq në sistemin e menaxhimit të krizave për studentët e Fakultetit të Sigurisë në Shkup

Në përputhje me bashkëpunimin e mëparshëm shumëvjeçar dhe të vazhdueshëm me Fakultetin e Sigurisë në Shkup pranë Universitetit...>>


Dhënia e certifikatave

Në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut u dhanë certifikata për implementimin e Projektit NATO SPS dhe...>>


Përmirësimi i socializimit të fëmijëve dhe të rinjve me aftësi të kufizuara

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut në kuadër të Projektit “Përmirësimi i socializimit të fëmijëve...>>


Stikerët e Viberit të Kryqit të Kuq

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut krijoi stikerët e tij të Viberit për aktivitetet që...>>


Dhënia e falënderimeve

Më 18.12.2019, Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut dha falënderime për studentët që morën pjesën...>>


Takimi i 10-të i Partneritetit të Kryqit të Kuq

Më 16.12.2019 Kryqi i Kuq i Republikë së Maqedonisë së Veriut, në Hotelin “Meriot”, Shkup, organizoi Takimin e...>>


SHËNDETI ORAL

Sëmundjet orale janë një nga sëmundjet më të shpeshta jo infektuese, dhe kanë ndikim në cilësinë e jetës...>>


Pjesëmarrja në Trajnimin Ndërkombëtar të Ekipit Rajonal të Reagimit në Katastrofa (RDRT)

Në periudhën 02. – 10.12.2019, përfaqësues të Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Stamboll,...>>


9.301,612 denarë për viktimat e tërmetit në Shqipëri

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut falënderon të gjithë qytetarët, kompanitë dhe institucionet e vendit...>>


Shënimi i Ditës Botërore të Vullnetarizmit – 5 Dhjetorit

Vullnetarizmi është një mjet i rëndësishëm i përfshirjes sociale dhe është rrugë e rëndësishme e ndërtimit të kapitalit...>>


U dhanë falënderime për ekipet që ndihmuan pas tërmetit në Shqipëri

Zëvendëskryetari i Qeverisë dhe Ministër i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski dhe Zëvendëskryetari i Qeverisë përgjegjës për çështjet...>>


< kthehu mbrapa