Archives for Janar2020

Epidemia e korona-virusit të ri (nCoV) 2020

Hyrje Më 31 dhjetor të vitit 2019, OBSH mori informacion për raste të izoluara të pneumonisë nga një...>>


Të nderuar

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut Ju informon se në mënyrë aktive është duke ndjekur...>>


Vizita e Ambasadorit të Italisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut në ambientet e Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Sot, më 22 janar të vitit 2020, Kryqin e Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut e vizitoi...>>


Kryqi i Kuq prezantoi donatorët dhe rezultatet e fushatës

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 15.01.2020 në ora 12:00 në ambientet e tij,...>>


< kthehu mbrapa