Archives for Mars2020

Fjalim me rastin e 17 Marsit Dita e themelimit të Kryqit të Kuq të RMV dhe Dita e dhurimit të gjakut në RMV

Të nderuar,   17 marsi është ditë e rëndësishme për Kryqin e kuq, datë kur shënohet ekzistimi jonë,...>>


Në këto momente të vështira me rëndësi është që të ndihmojmë në korniza të mundësive tona dhe të...>>


Sot është Dita botërore e TB viti 2020!

Çdo vit, më 24 mars e shënojmë Ditën botërore të Tuberkulozit  (TB) që ta ngrisim vetëdijen publike për...>>


Ndihmë humanitare e donuar

Casino FlaminGo Hotel dhuroi rreth 2 ton ndihmë humanitare në pemë, perime dhe prodhime ushqimore, të cilat u dorëzuan...>>


Kryqi i Kuq i qytetit të Shkupit në bashkëpunim me Birraria Shkup formon ekipe mobile për përkrahjen e kategorive të mjeruara të qytetarëve    

Prej nesër (e mërkurë, 18 mars 2020), Kryqi i Kuq i qytetit të Shkupit, në bashkëpunim me Birraria...>>


< kthehu mbrapa