Archives for Prill2020

Të nderuar,

Më lejoni në fillim të shprehi falënderimet deri tek Organizatat komunale të Kryqit të Kuq të qytetit të...>>


MINISTRI NIKOLLA DIMITROV DHUROI 10.400 MASKA MBROJTËSE DHE 1000 VIZIRË

Sot, në Kryqin e Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut në vizitë ishte ministry për punë të...>>


Dita botërore për siguri dhe shëndet në punë

Në Ditën botërore për siguri dhe shëndet në punë iu japim nderë të gjithë nëpunësve shëndetësorë. Ata në...>>


22 Prilli – Dita ndërkombëtare e planetit

Qëllimi i shënimit të “Ditës së planetit Tokë” është që të ngritet niveli i vetëdijes tek banorët e...>>


1 vit pa kryetarin tone Dr. Millço Trajkov

Sot mbushen një vit nga vdekja e kryetarit tone humanist Dr. Millço Trajkov. Dr Trajkov shumë herët shkove...>>


Kryqi i Kuq e zgjëron vëllimin e aktiviteteve të veta si përgjigje në pandeminë prej Kovid-19

Nëpërmjet aktivizimit të ekipeve mobile plotësuese për përkrahje të kategorive të mjeruara të qytetarëve dhe sigurimin e materialeve...>>


Takim i kryetarit Pendarovski me vullnetarët e Kryqit të Kuq: Ju jeni reflektimi i solidariteit në krijimin tuaj më të mirë

Kryetari i Republikës së Maqedonisë së Veriut Stevo Pendarovski sot në hapësirat e Kryqit të Kuq u takua...>>


Donacion jo i zakonshëm

Secili mundohet ta japë kontributin e vet, në një mënyrë që t’ua lehtësojë situatën në të cilën gjinden...>>


Elizabeta Gjorgievska, bashkëshortja e kryetarit të RMV-së vullnetare e Kryqit të Kuq

Elizabeta Gjorgievska, bashkëshortja e kryetarit të RMV-së vullnetare e Kryqit të Kuq përgjigjet në linjën telefonike për ndihmë...>>


< kthehu mbrapa