Archives for Maj2020

BASHKËPUNIM I RI ME MIQT E ROSH MAQEDONI

Kompania ROSH Maqedoni në periudhën e KOVID-19 (virusi korona) folloi bashkëpunim të ri për të përkrahur personat të...>>


Ndihma humanitare për persona të moshuar me rastin e festës së Ramazanit

Më 21 maj në kuadër të servisit social “Qendra ditore për persona të moshuar dhe qendra për dhënie...>>


21 Maj – Dita e pavarsise se Kryqit te kuq te RMV-së

Vitet kanë kaluar ndërsa Kryqi i Kuq shumë e më shumë është aftësuar që t’i kryejë qëllimet dhe...>>


Donacion nga Gjysmëhëna e Kuqe e Turqisë

Gjatë ditës së sotme, në koordinim dhe përkrahje të Gjysmëhënës së Kuqe të Turqisë arriti donacion me pajisje...>>


Dita ndërkombëtare e motrave medicinale

Ditën ndërkombëtare të motrave medicinale e feston kontributin e tyre në shoqëritë në të gjithë botën. Për momentin...>>


Fakulteti për siguri – Shkup dhe Kryqi i Kuq i RMV-së do të bashkëpunojnë në ndërtimin e sistemit për përgatitje dhe përgjigje nga katastrofa

Dekani i Fakultetit për siguri prof. d-r Nikolla Dujovski dhe prorektori prof. d-r Marjan Gjurovski vizituan Qendrën për...>>


Sot eshte Dita e Kryqit te Kuq dhe Gjysmehenes se Kuq!

Sot dhe cdo dite tjeter do vazhdojme te duartrokisim per te gjithe vullnetarët dhe te punsuarit qe ballafaqohem...>>


8 MAJ – DITA BOTËRORE E KRYQIT TË KUQ DHE GJYSMËHËNËS SË KUQE

Përderisa bota vazhdon të ballafaqohet me përhapjen e pandemisë me virusin e KOVID-19, 14 milion vullnetarë aktiv dhe...>>


< kthehu mbrapa