Archives for Qershor2020

161 vjet të Betejës së Solferinos

Këtë vit mbushen 161 vjet nga Beteja e Solferinos, e cila ndodhi më 24 qershor të vitit 1859,...>>


DONACION PËR DREJTORINË DOGANORE NGA KRYQI I KUQ I REPUBLIKËS SË MAQEDONISË VERIORE

Bashkëpunimi i mirë mes vete gjatë pandemisë me COVID-19, Kryqi i Kuq i RMV-së Drejtorisë doganore i dhuroi...>>


U zbatua trajnim për trajnuesit e NPP

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut më 13.06.2020 dhe më 14.06.2020 zbatoi 2 trajnime online...>>


14 Qershor – Dita botërore e dhurimit të gjakut

Më 14 qershor në mënyrë tradicionale, në mbarë botën, shënohet Ditab botërore e dhurimit të gjakut. Ngjarjet të...>>


01 Qershor, Dita e strehuesve

Njoftoeni ….. Strehuasja Xhulijana ka pasur shembuj pozitiv në familjen e saj nëpërmjet farefisit të cilët kanë strehuar...>>


< kthehu mbrapa