Archives for Nëntor2020

Kryqi i kuq i RMV-së 25 vjet anëtar i barabartë i Federatës ndërkombëtare të shoqatave nacionale të Kryqit të kuq dhe Gjysmëhënës së kuqe

Të kujtojmë këtë ditë kur në vitin 1995, Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut u...>>


U mbajt kurs trajnimi për ligjërues dhe demonstrues për ndihmën e parë për kandidatët për shoferë

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut po përpiqet që edhe në kohë pandemike me shumë...>>


Java e kujdesit për personat e moshuar

Bota moderne është në një proces të tranzicionit demografik, jo vetëm në drejtim të ngadalësimit të rritjes së...>>


Kryqi i Kuq dhuroi dy inkubatorë në Klinikën e Fëmijëve

Me rastin e 75 vjetorit që nga themelimi, para pandemisë Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së...>>


< kthehu mbrapa