Archives for Janar2021

KUSHTE PËR ANGAZHIMIN E NJË EKSPERTI PËR VLERËSIMIN E PASURISË ME QËLLIM ZBATIMIN E DETYRAVE TË PUNËS

Për kryerjen e hulumtimit të tregut në Shkup dhe Dojran Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së...>>


Fillimi i programit KKA-PVH

Mbrëmë me fillim në ora 18:00 u mbajt punëtoria e parë KKA-PVH për vitin 2021. Me këtë filloi...>>


Shpërndarja e posterave për promovimin e higjienës dhe mbrojtjes nga KOVID19

Në periudhën nga dhjetori 2020 deri në janar 2021, Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut,...>>


Kryetari Pendarovski dhuroi gjak

Sot, kryetari i shtetit Stevo Pendarovski së bashku me djalin e tij Ognen dhuruan gjak në Qendrën e...>>


< kthehu mbrapa